Skip to main content

Drake’s vermeende stalker vraagt contactverbod aan na geweigerde rechtszaak van $4 miljard USD

22/02/2022

Ze staat inmiddels al een paar jaar bekend als Drake’s vermeende stalker. Mesha Collins werd eerder in april 2017 opgepakt nadat ze had ingebroken in zijn mansion en meerdere spullen had meegenomen, waaronder een flesje water en een blikje cola. Voordat ze werd gearresteerd, sloot ze zich op in één van de kamers terwijl ze een hoodie van hem droeg. In haar verklaring claimde ze dat ze toestemming had om in zijn mansion te zijn en dus helemaal niks verkeerds deed. Drake besloot haar uiteindelijk niet aan te klagen door haar vermeende mentale problemen.

De rollen werden compleet omgedraaid toen Collins Drake aanklaagde voor $4 miljard USD. Ze beschuldigde hem voor doxxing en beweerde ook dat hij verwijzingen maakte naar haar in zijn liedjes. Drake ontkende dit volledig en de rechter trok de aanklacht in.

Nu, inmiddels vijf jaar na haar eerste inbraak, heeft ze Drake nogmaals aangeklaagd voor hetzelfde bedrag en heeft daarbij ook een contactverbod ingediend. De reden hiervoor is nog niet helemaal duidelijk, maar de rechtszaak staat ergens volgende maand gepland.

Leave a Reply