Skip to main content

Frontline Aflevering 2: SMIB x TNO FEST – Nu Te Bekijken!

22/10/2023
Foto: Jesse Jewelzzz

Foto: Jesse Jewelzzz

In ‘Frontline’ neemt Complex NL-host Hakan je mee naar de meest interessante plekken en ontmoet hij de meest boeiende mensen. Van A-list sterren tot festivalbezoekers – Hakan staat aan de frontlinie om de brug te bouwen tussen fans en artiesten.

In deze aflevering van ‘Frontline’ neemt Hakan je mee naar het jaarlijkse SMIB x TNO fest. SMIB, het creatieve collectief uit de Bijlmer, onderscheidt zich al jaren door hun unieke artistieke expressie en heeft een diepgaande invloed op de Nederlandse jeugdcultuur. Samen met The New Originals, een Amsterdams creatief collectief en kledingmerk, zijn ze dit jaar weer terug voor een van de litste festi’s van het jaar. Op dit festival komen opkomende sterren en al bekende gezichten uit de rapgame samen in een viering van kunst en cultuur. We spraken onder anderen met de SMIB squad, ADF Samski, Sor, Brunzyn en nog vele anderen over ’50 jaar Hiphop’, no-go’s in de studio en wat het festival betekent voor de Nederlandse scene.

Bekijk de volledige video nu op YouTube en volg onze socials voor de volgende aflevering van ‘Frontline’, waarin we naar München afreizen voor Rolling Loud Germany.