Skip to main content

Gunna legt zijn beef uit met Freddie Gibbs

14/01/2022
Gunna
Beeld via The Breakfast Club/YouTube

Gunna besloot het jaar goed af te trappen, met het vierde en laatste deel van zijn ‘Drip Season’ serie. Met ‘DS4EVER’ heeft hij zijn eigen lat weer verhoogd, maar dit ging niet geheel zonder commotie. Van te voren tweette hij al een aantal dingen richting collega rapper Freddie Gibbs en op de track ‘Poochie Gown’ werd Gibbs weer genoemd. Tijdens een bezoek aan The Breakfast Club legde hij de beef uit.

“I can’t f*ck with Freddie Gibbs,” rapt Gunna op de derde track van zijn album. Toen de hosts van The Breakfast Club ernaar vroegen, moest hij het dus gaan uitleggen. Volgens Gunna probeerde Freddie Gibbs recentelijk een featuring te regelen via zijn manager, terwijl Gibbs zich eerder negatief had uitgesproken over de YSL-rapper. Het zou gaan over een uitspraak tegen Gunna, wegens het feit dat hij op ‘Crime Stoppers’ geweest zou zijn. ‘Crime Stoppers’ is een soort ‘Opsporing Verzocht’ in Amerika. Volgens Freddie Gibbs zou Gunna daardoor een snitch zijn.

“Het was een lange, lange, lange tijd geleden – jaren zelfs – en hij dacht dat ik het vergeten was,” zei Gunna. “Ik vergeet dingen niet. Als ik beef met je heb van vijf jaar geleden, is het nog steeds een probleem. Al is het tien jaar geleden – ik kom je halen.” Check het fragment hieronder:

Leave a Reply