Skip to main content

Insider over GTA 6: ‘Geruchten kloppen niet!’

11/11/2021
gta 6

Vorige week ging het de hele wereld over: ‘GTA 6 zit in een development hell’. Nu, zeven dagen later blijkt daar een nuance in te zitten. De kans is groot dat loyale fans GTA 6 sneller kunnen spelen dan verwacht. 

Gamers over de hele wereld wachten lang en redelijk geduldig op het zesde deel van Grand Theft Auto, ofwel GTA. Bronnen vermelden dat de problemen zijn ontstaan sinds het vertrek van Dan Houser van Rockstar. Ze waren van plan om het spel al in 2020 aan te kondigen, maar tot nu toe is er zelfs nog geen eerste look van GTA 6 geweest. 

In een video legt de ontwikkelaar uit wat er precies misgaat met het spel. Volgens hem is het ontwikkelen van dit spel chaotischer dan ooit. De ontwikkelaar sprak over een ware ‘development hell’. 

‘’De vertraging van GTA 6, die werd gelinkt aan de ontwikkelingsproblemen, kun je dus uit je hoofd zetten. Het is vooral een interpretatie van mijn eigen mening’’

Chris Klippel

Met een nieuwe verklaring via Twitter laat de journalist weten dat er een nuance zit in zijn verhaal van vorige week. Hij laat weten dat het om een interpretatie van zijn eigen mening was. Hieronder kan je de tweet vinden: 

Leave a Reply