Skip to main content

Jack Harlow en Pooh Shiesty droppen nieuwe single ‘SUVs (Black on Black)’

03/08/2021
jack harlow
Beeld: Instagram/Jack Harlow

Slechts twee dagen geleden deelde Jack Harlow de teaser en nu is zijn nieuwe track met Pooh Shiesty er al. Het is niet gebruikelijk dat er muziek wordt gedropt op dinsdag, maar gezien de populariteit van Jack Harlow, hoeft hij zich niet aan de regels van de industrie te houden. ‘SUVs (Black on Black)’ komt net na Jack’s release met Lil Nas X, ‘Industry Baby’.

De rapper sprak met Zane Lowe van Apple Music 1 over zijn nieuwe single: ”De reden dat ik met Pooh wilde werken, is dat ik veel naar hem had geluisterd. Ik heb het gevoel dat hij en ik gewoon een beetje opkomen in dezelfde tijd. We zijn allebei populaire artiesten en het voelde alsof het logisch was. Weet je, er zijn beats waarvan je denkt dat alleen bepaalde artiesten erop zullen passen, maar dit voelde als iets voor hem. Ik wist dat hij dit kapot zou maken, dus het was gewoon logisch.”

Terwijl de track uitkomt, zit Pooh Shiesty in de gevangenis. De 21-jarige rapper zit vast in Miami voor een gewapende overval. Shiesty wordt ervan verdacht twee individuen beroofd en neergeschoten te hebben. Beluister zijn samenwerking met Jack Harlow hieronder en op alle streamingplatformen.

Leave a Reply