Skip to main content

Jael maakt een Samba Type Beat in aflevering 1 van ORIGINALS

03/10/2023
adidas originals

JAEL is een Molukse DJ, producer en artiest uit Nederland die bekend staat om zijn eclectische stijl. Van ‘Boiler Rooms’ slopen tot soulful zingen tijdens zijn eigen sets: JAEL is multi-getalenteerd. Samen met onze host, Karim Afifi, maakt hij de soundtrack voor de adidas Originals sneaker: de Samba. 

De adidas Originals zijn tijdloze classics: oorspronkelijk ontworpen voor de sportwereld, maar omarmd door de culture. In ‘Originals’ duiken we samen met drie Nederlandse producers de studio in, om DÈ soundtrack te maken die past bij een van de drie klassieke adidas Originals schoenen: de Samba, Gazelle en Superstar. Samen verdiepen ze zich in de heritage van de schoenen en gebruiken ze deze als basis voor de soundtrack.

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.