Skip to main content

Kick ‘t Net bespreekt disstrack met Ryan Babel in livestream op Instagram

14/10/2021
ryan babel
Beeld: Kick 't Net

Samen met Oprichters Armin Shah (Convo, Complex NL) en Jefferson Osei (co-founder Daily Paper) gaat voetballer en muzikant Ryan Babel, vanavond live op Instagram. De livestream dient als opwarmertje voor zijn aflevering in voetbalshow Kick ‘t Net.  

Binnenkort is aflevering drie van Kick ‘t Net in samenwerking met Complex NL te zien, de talkshow voor de nieuwe generatie voetballiefhebbers. Kick ‘t Net combineert de liefde voor hiphopcultuur met de liefde voor voetbal. In de tweewekelijkse talkshow komen voetballers, zaakwaarnemers en journalisten uit de voetbalindustrie bijeen, om met elkaar in gesprek gaan. Armin Shah is afgereisd naar Istanbul voor een één-op-één met Ryan Babel in de derde aflevering van Kick ‘t Net. 

De liveshow is vanavond 14 oktober om 18:30 te volgen op het Instagram-account van Kick ‘t Net. Los van de voetbal gerelateerde vragen, zullen er ook vragen voorbij komen over de jeugd van Ryan Babel, de situatie omtrent zijn nieuwe disstrack, de ophef hierover en nog veel meer. Het is duidelijk dat Ryan Babel veel te melden heeft. 

Benieuwd naar de disstrack? Bekijk de video hieronder.

Leave a Reply