Skip to main content

Kickbokser Ben Saddik keert na 3 jaar terug in de ring

08/09/2021
Ben Saddik

Na zijn laatste gevecht drie jaar geleden staat Jamal Ben Saddik op 23 oktober weer in de ring. Het zwaargewicht neemt het op tegen Benjamin Adegbuyi, de kickbokser die Badr Hari vorig jaar versloeg. 

Het gevecht dat plaatsvindt in het GelreDome, is opgenomen in het voorprogramma van de wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem. De winnaar van de wedstrijd krijgt van internationale kickboksorganisatie GLORY de wereldtitel zwaargewicht van de . 

Saddik’s laatste gevecht vond plaats in december 2018. Door de pandemie, een rugblessure en mogelijke betrokkenheid in een rechtszaak nam de Antwerpenaar een pauze. De kickbokser is nu herstelt en klaar om zijn beste beentje voor te zetten in de ring. 

Tegen het nieuwsplatform NU.nl zegt Saddik het volgende;

“Ik vind het echt super om in het GelreDome te gaan vechten. En ik weet zeker dat mijn partij een van de beste van de avond zal worden.De trainingen gaan goed. Ik voel me er klaar voor. Ik ben na mijn revalidatie constant blijven trainen. Nu werk ik in de laatste weken voor het gevecht toe naar een piek.”

Jamal Ben Saddik

Leave a Reply