Skip to main content

Kodak Black die de kont van zijn moeder grijpt zet internet op zijn kop

12/10/2021
Beeld: IG / kodakblack

Kodak Black is misschien van Twitter, maar Twitter heeft het nog steeds over hem. De rapper is opnieuw viraal gegaan, dit keer voor een video waarin hij een hand op de kont van zijn moeder Marcelene Octave legt. Dit op een feest terwijl ze samen dansten.

Het filmpje was afkomstig van het verjaardagsfeestje van rapper John Wicks. In het filmpje valt te zien hoe een lachende Kodak zijn moeders handen vasthoudt en met haar danst.  John is trouwens ook de broer van Kodak en dat was te zien aan de matchende outfits van de rappers. 

Je ziet Kodak een hand op de billen van zijn moeder leggen en daarna zie je de rapper knijpen. Dit is iets wat Kodak eerder zou hebben gedaan. Gisteren volgde er dan ook een stortvloed aan reacties op Twitter. Waarbij sommigen het “ziek” noemen en anderen beweren dat Kodak een “raar” is.

De backlash volgt slechts twee dagen nadat Kodak Black zijn socialmedia-accounts had verwijderd. Dit na verontrustende berichten aan fans over het feit dat hij  “Lonely Depressed Sad & Fucked Up.” is. Toen Kodak Black weer actief was op Instagram liet hij weten dat het niet de beste optie was om het zo te delen en erg egoïstisch bezig was.  

Bekijk hieronder wat fans zeggen over de nieuwe video van Kodak.

Leave a Reply