Skip to main content

Lange Frans onder vuur in discussie met volgers: ”Slappe Frans”

29/09/2021
lange frans
Beeld: Youtube

Lange Frans gaf vorige week een optreden op de kermis in Edam, wat niet in de smaak viel bij zijn volgers. Voor het optreden was het namelijk verplicht een QR code te laten zien, zoals tegenwoordig overal het geval is. Gezien de kritiek die de rapper geuit heeft over het coronabeleid en de regering, konden zijn volgers dit absoluut niet waarderen. De situatie ging van kwaad tot erger toen Frans in een verhitte discussie raakte met kritische volgers.

Een van de volgers reageerde met: ‘De tuinders hebben tekort arbeiders. Daar kan je altijd je brood verdienen. Principes zijn principes of je moet een rubberen ruggengraat hebben.’ Lange Frans antwoordde hierop met: ‘Na 23 jaar opbouwen in de muziek zeg jij wordt tuinder. Ok helder.’ De vrouw in kwestie zette de discussie echter voort: ‘Nee dat zeg ik niet. Ik zeg dat als je echt achter je principes staat dat er altijd een mogelijkheid is om brood op de plank te krijgen totdat het tij weer keert.’

Ze was niet de enige van zijn volgers die zo dacht. Anderen waren het volledig met haar eens en noemden de rapper hypocriet. Een andere volger zei: ‘Slappe Frans’. Bekijk de tweet van Lange Frans en de reacties van zijn volgers hieronder.

Leave a Reply