Skip to main content

Life After Football oprichters delen hun verhaal in nieuwe aflevering Kick ’t Net

06/11/2021
life after football
Beeld: Kick 't Net

De oprichters van lifestyle platform Life After Football, Regi Blinker en Soufian Asafiati, delen hun verhaal in de nieuwste aflevering van Kick ‘t Net, de talkshow voor de nieuwe generatie voetballiefhebbers. De heren leggen uit hoe Life After Football tot stand is gekomen en wat er nodig is om een lifestyle platform te runnen, specifiek gericht op voetbal.

Zo legt Regi Blinker uit: ”We dachten: we moeten wat gaan doen samen, maar wat kunnen we doen? Uiteindelijk hebben we stap voor stap gezegd, het zou goed zijn als we iets voor voetballers kunnen doen, wat vanuit voetballers komt, maar wat vooral ook over het leven na voetbal gaat. Dus wat even niet gaat over die negentig minuten, maar over hun leven daarna.” Vandaar dat het platform ook de naam ‘Life After Football’ heeft gekregen.

Bekijk de volledige aflevering hieronder.

Kick ‘t Net combineert de liefde voor hiphop cultuur met de liefde voor voetbal. In de tweewekelijkse talkshow komen voetballers, zaakwaarnemers en journalisten uit de voetbalindustrie bijeen, om met elkaar in gesprek gaan. Oprichters Armin Shah (Convo, Complex NL) en Jefferson Osei (co-founder Daily Paper) zagen een gebrek aan nieuw geluid in de voetbalwereld. Kick ‘t Net streeft ernaar informele gesprekken te hosten tussen gasten, waarbij sterke en zwakke punten naar buiten komen. Ook richt de talkshow zich op een diverse, jongere doelgroep.

Leave a Reply