Skip to main content

Lil Uzi Vert legt uit waarom hij nooit een track met XXXTENTACION heeft gemaakt

22/11/2021
lil uzi vert
Beeld: Getty Images

XXXTENTACION is inmiddels al jaren overleden, maar zijn invloed op de rapindustrie kan niet ontkend worden. De rapper is nog steeds een van de meest gestreamde artiesten op Spotify en verbreekt nog jaarlijks records met zijn albums. Inmiddels zijn er ook al talloze tracks van de rapper gedropt, sinds zijn overlijden, waaronder met rappers als Rick Ross, Tory Lanez, Trippie Redd en meer. Tijdens een recente livestream werd ook Lil Uzi Vert gevraagd waarom hij nooit een track met XXXTENTACION heeft gemaakt.

In de livestream is te zien dat Lil Uzi Vert het haar van Adin Ross verft, terwijl hij vragen van fans beantwoordt. Als iemand vraagt wat hij van XXXTENTACION vindt en waarom hij nooit een track met hem heeft gemaakt, antwoordt Uzi: ”Ik vond hem heel dope. Hij heeft me een keer gebeld toen ik op tournee was met The Weeknd, terwijl hij vastzat. XXX stuurde me toen een track waar hij wilde dat ik op sprong en het was een hele goede track.” Helaas is Lil Uzi Vert er niet aan toegekomen aan de track mee te werken voor de dood van XXX en hij wilde het ook liever niet doen na de dood van XXX.

”Ik maak niet graag een track met iemand die al overleden is, omdat je nooit zeker weet of de track zo echt aansluit op de visie die diegene had. Je weet nooit of dat echt is wat diegene zou willen of diegene wel echt met mij f*ckt. Als ik dat was en het ging om mijn track, zou ik erg boos worden als het niet aansluit op mijn visie. Daarom werk ik liever niet mee aan tracks die na de dood van de artiest worden gemaakt.”

Bekijk het antwoord van Lil Uzi Vert hieronder.

Leave a Reply