Skip to main content

Lil Uzi Vert openhartig: “Ik wil gewoon een normaal leven leiden”

31/10/2023

Lil Uzi Vert heeft gesproken over enkele problemen waar hij aan werkt. De 28-jarige rapper nam op Instagram de tijd om wat stoom af te blazen over dingen die op dit moment in zijn leven gebeuren.

Volgens Lil Uzi Vert, ook bekend als Baby Pluto, verandert het leven snel voor hem. Zo geeft hij aan dat hij verlangt naar een “perfect normaal leven”.

In zijn eerste bericht deelde Uzi een afbeelding van een tekstgesprek tussen hem en een ander persoon, die hem eraan herinnerde dat hij niet alleen is en mensen aan zijn zijde heeft die hem nooit in de steek zouden laten.

“Het leven wordt zo anders, hopelijk ten goede,” zei hij. “Deze keer zal ik niemand mijn reis naar geluk laten stoppen of een van de grootste muzikanten ooit worden. Mijn laatste album zal jullie zeker helpen herinneren wie de enige is, nogmaals bedankt.”

Hij ging verder: “De meeste aandacht die ik kan krijgen is door muziek uit te brengen… Ik begrijp dat jullie me niet geloven, maar het begint bij mij om jullie te laten zien dat ik echt serieus ben. Ik ben erg gestrest en klaar met zoveel stemmen die mijn leven beheersen, het is alsof ik nooit voor mezelf heb geleefd. Ik zou al het geld en de voordelen die hierbij horen opgeven om een perfect normaal leven te leiden. Ik ben er okay mee…”

Uzi was nog niet klaar, want hij ging verder met het uiten van wat hij doormaakte en gaf aan dat hij de negativiteit die schijnbaar altijd om hem heen is, nooit heeft nagejaagd. Hij onthulde ook dat zijn relaties met familie en vrienden eigenlijk veel beter zouden kunnen zijn.

“Waarom nu niet stoppen? Want zo werkt het bedrijfsleven niet. Ik moet nog één album inleveren, daarna kan ik eindelijk oprecht glimlachen,” voegde hij toe. “Vanaf dag 1 word ik beoordeeld. Ik reageer nooit op negativiteit. Ik heb talent, maar ik heb ook een hart en ik heb veel opgekropt… Ik sta niet zo dicht bij mijn familie als ik zou moeten. Mijn relatie is niet in de beste vorm. Ik wil gewoon ademen.”

Hij ging verder: “Maar begrijp me niet verkeerd, ik heb veel supporters die van me houden en houden van wat ik doe. Ik heb ook veel levens veranderd en ieder van jullie heeft mijn leven veranderd. Ik kan mijn fans nooit bedanken voor de zegen die jullie me hebben gegeven. De laatste tijd ben ik afstandelijk geweest van iedereen, zelfs als ze vlak naast me stonden.”

Eerder kondigde Lil Uzi Vert zijn volgende album, Luv Is Rage 3, aan als zijn laatste project. Volgens Uzi komt er misschien nog één tour voordat het “normale leven” begint.

“Ik kwam niet zo lang geleden tot deze conclusie,” vertelde Uzi aan het publiek. “Ik wilde wachten om het later te zeggen, maar weet je, ik breng Luv Is Rage 3 uit en Luv Is Rage 3 zal mijn laatste album zijn. Rustig aan. Het is goed. Na Luv Is Rage 3 denk ik dat ik nog op een andere tour ga. … Maar daarna wil ik proberen een normaal leven te leiden.”

De originele tekst is geschreven door Mark Elibert voor Complex US.