Skip to main content

Lockdown stress? Zo kom je toch nog op tijd aan je kerstcadeaus

19/12/2021
lockdown kerstcadeaus

De overheid had het niet slechter kunnen plannen. Een landelijke lockdown, net voor de feestdagen. Nu dat alle niet-essentiële winkels dicht zijn, wordt het ons wel heel moeilijk gemaakt om de laatste kerstinkopen te doen. Hoe kom je ondanks de lockdown toch nog aan je kerstcadeaus? We zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje.

Online shopping is de standaard

Het meest voor de hand liggende antwoord is natuurlijk: bestellen. Bij Bol.com heb je een ruime keuze aan cadeaus, zoals boeken, technologie, kleding en zelfs woonaccessoires. Daarnaast kun je doordeweeks je pakketje ontvangen op dezelfde dag dat je bestelt. Je kunt je pakketjes ook ophalen bij de Albert Heijn of een dag later ontvangen. Waar je ook voor kiest, met deze lockdown is Bol.com het bedrijf dat jou aan je kerstcadeaus helpt. Bekijk alle bezorgopties van de webshop hier.

Ook aan Zalando kan je veel hebben deze kerst. Als je voor 20.00 bestelt op uiterlijk 20 december, zorgt Zalando er namelijk voor dat je kerstcadeaus op tijd bij je in huis zijn. Kijk daarbij wel even uit naar het icoontje voor de Plus-express levering. Dit geldt namelijk alleen voor een selectie van producten. Bekijk hier meer informatie over de Plus-express levering.

Online bestellen, ophalen in de winkel

Veel winkels geven je de mogelijkheid om je aankopen online te bestellen en vervolgens meteen op te halen in de winkel. Dit is vooral handig als je haast hebt. Zo maakte Patta bijvoorbeeld al bekend dat je een afspraak kan maken om pakketjes op te halen. Check op de website of het product dat jij wil op voorraad is in de desbetreffende winkel. Als dat zo is, hoef je je pakketje alleen maar even op te halen.

Tripje naar België

Als je per se fysiek wil shoppen, is een tripje naar België je laatste optie. In België is er namelijk geen landelijke lockdown, wat betekent dat je daar wel gewoon je kerstcadeaus kunt halen. In de Stadsfeestzaal zijn bijvoorbeeld winkels als Snipes, Mango en Urban Outfitters te vinden. Je kan ook naar het Century Center in Antwerpen, waar je de Media Markt en Maxi Toys kunt vinden.

Leave a Reply