Skip to main content

McDonald’s medewerker deelt schokkend geheim over McDrive

09/10/2021
Beeld: Flickr / haley. s

Om de zoveel tijd gaat er wel een video viraal waarbij een werknemer de kijkers mee ‘behind the scenes’ neemt. Zo ook het filmpje van Tiktoker @secretfitzz. Ze is werkzaam bij de McDonald’s en gaf uitleg over een camera die foto’s maakt van elke bestuurder. In de clip onthulde ze dat er technologie aanwezig is om de bestellingen te stroomlijnen, waaronder dus die camera. De camera maakt een foto van elke bestuurder, zodat de medewerkers weten welke bestelling bij welke auto hoort. 

“We hebben een camera bij de spreker die een foto van je maakt, zodat we weten van wie de bestelling is.”

Tiktokker @secretfittz
mcdonald's

De McDonald’s medewerker legt uit dat een camera een foto van de auto maakt wanneer de klant kiest wat hij wil. Daarna wordt de foto aan de klant zijn bestelling gekoppeld. Zo hoeven medewerkers alleen nog maar de bestelling te matchen met de auto en kunnen ze het juiste eten overhandigen. Een andere schokkende onthulling is dat de Mcdrive medewerkers horen wat er in de auto besproken wordt, zelfs wanneer zij niet tegen de klant praten.

Nu denk je vast: Maar hoezo krijg ik dan de verkeerde bestelling? Menselijke fout. Aan het einde van de dag zijn het ook mensen en geen computers die het overhandigen. Volgende keer dus ook even opletten met wat je bespreekt voordat je je bestelling doorgeeft!

Het filmpje is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.  

Leave a Reply