Skip to main content

Maker Squid Game onthult nieuwe informatie over seizoen 2

10/11/2021
squid game seizoen 2
Beeld: Netflix

Gisteren werd officieel bekendgemaakt dat er een seizoen 2 van Squid Game aan zit te komen. De maker van de populaire Netflix serie, Hwang Dong-Hyuk heeft inmiddels ook al wat nieuwe informatie over seizoen 2 gedeeld.

Squid Game seizoen 2

Zo is Dong-Hyuk momenteel in de planningfase van seizoen 2 van Squid Game. Het tweede seizoen is nog niet eens officieel bevestigd door Netflix, er is ook nog geen akkoord voor. Maar gezien het feit dat de serie de meest populaire Netflix serie ooit werd en de streamingdienst honderden miljoenen heeft opgeleverd, is het bijna onvoorstelbaar dat Netflix niet akkoord zou gaan met een tweede seizoen.

“Er is zoveel druk, zoveel vraag en zoveel liefde voor een tweede seizoen. Dus ik heb bijna het gevoel dat we geen keuze hebben,” vertelde Hwang aan de Associated Press. “Maar ik zal zeggen dat er inderdaad een tweede seizoen komt. Het zit nu in mijn hoofd.”

Hwang is momenteel bezig met het creatieve gedeelte van seizoen 2 van Squid Game. Hij legt uit nu in het planningsproces te zitten, waarna hij het tweede seizoen opnieuw zal pitchen aan Netflix. We schreven eerder al dat Wi Ha-Jun, de acteur die Jun-Ho speelde, mogelijk terug kan komen in het tweede seizoen. Hij was de undercoveragent, op zoek naar zijn broer, die aan het einde van het seizoen dood bleek te gaan. Verder is er nog niet bekend welke acteurs terugkeren in seizoen 2 en of er nieuwe acteurs bijkomen.

Leave a Reply