Skip to main content

Man gebruikt lijm in plaats van condoom, sterft

25/08/2021
condoom
Beeld: Unsplash/Reproductive Health Supplies Coalition

In India is een man op bizarre wijze overleden. Zo zou hij tijdens de seks ervoor hebben gekozen om lijm te gebruiken, omdat hij geen condoom had. De man verwachtte dat het dichtlijmen van zijn geslachtsdeel enkel zou voorkomen dat hij zijn verloofde kon bevruchtigen. Zo zouden zijn zaadcellen immers niet in haar kunnen komen. Het blijkt echter dat het stel de situatie zeer onderschat heeft. Na het dichtlijmen van zijn geslachtsdeel, stierf de man.

De man in kwestie, genaamd Salman Mirza, sliep begin juni met zijn verloofde in een hotel. Omdat ze geen condoom of ander voorbehoedsmiddel hadden, kwamen ze op het idee om lijm te gebruiken. Salman werd iets later bewusteloos aangetroffen door een vriend van hem. Hij werd snel naar het ziekenhuis gebracht, maar helaas was het al te laat.

Zijn vriend legt uit dat de lijm schade heeft veroorzaakt aan zijn organen en dat hij is overleden aan meervoudig orgaanfalen. De vriend voegt eraan toe dat de keuze om lijm te gebruiken in plaats van een condoom, waarschijnlijk niet de enige reden is van het overlijden van Salman. Zo zou hij ook drugs gebruiken, wat waarschijnlijk heeft bijgedragen aan de complicaties die uiteindelijk zijn dood werden.

Leave a Reply