Skip to main content

Megan Thee Stallion geeft crypto-les in samenwerking met Cash App

05/08/2021
Megan THee Stallion
Beeld: Gettyimages / Paras Griffin

Megan Thee Stallion is een samenwerking aangegaan met Cash App om beginners over de cryptocurrency-markt te onderwijzen. Nu het goed gaat met Megan wilt ze dat ook voor anderen, helemaal voor haar ‘hotties’.

Afgelopen december gaven Megan en Cash App een miljoen aan Bitcoin weg, maar dat was niet alles. In juni van dit jaar gaven Megan en Cash App ook een miljoen USD in aandelen weg rond de release van haar single “Thot Sh*t”. Dat de samenwerking met Cash App succesvol is, is wel duidelijk. De samenwerking kreeg een vervolg met twee educatieve video’s . Deze video’s zijn om beginners een beter begrip te geven van wat er gebeurt in de wereld van digitale valuta.

”Aandelen kopen is niet alleen voor de grote spelers. Iedereen kan beginnen met slechts $1. Een beetje geld inleggen en zien hoe het beweegt, is een geweldige manier om meer te weten te komen over de aandelenmarkt en een portefeuille op te bouwen.”

Megan Thee Stallion

In een video van twee minuten legt ze uit: “Het is de nieuwe digitale valuta die veel hype heeft gekregen. Bitcoin is een nieuw soort geld. Terwijl het geld in uw portemonnee wordt uitgegeven en gereguleerd door overheden, is Bitcoin een cryptocurrency. Net als een wilde hengst (stallion) kan hij door niemand worden gecontroleerd.”

In een tweede video, genaamd Investing for Hotties volgt er verdere uitleg over hoe belangrijk het is om in de aandelenmarkt te investeren en wat enkele fundamentele inzichten zijn. Megan Thee Stallion heeft onlangs ook plannen aangekondigd om afstuderende middelbare scholieren of huidige studenten een volledige studiebeurs te geven voor de Roc Nation School of Music, Sports and Entertainment aan de Long Island University (LIU).

Leave a Reply