Skip to main content

Megan Thee Stallion kondigt haar eerste virtual reality concert tour aan ‘Enter Thee Hottieverse’

02/03/2022
Afbeelding via Getty Images

Vanaf vandaag kunnen Megan’s fans kaartjes halen voor haar eerste VR concert ‘Enter Thee Hottieverse’. Het concert zal plaatsvinden in verschillende lokale bioscopen en daar krijgen de bezoekers een speciale ‘Hottie Mounted Displays’ VR headset. Voordat de show daadwerkelijk begint, kunnen ze eerst nog even rustig wachten in de VR ‘Hottieverse lobby’. Het VR concert zal natuurlijk bestaan uit een optreden van niemand minder dan Megan maar het zal je ook meenemen naar meerdere omgevingen en het bevat zelfs een ‘hot custom’ kledingkast.

“Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in virtual reality en ik ben blij dat we eindelijk geschiedenis kunnen schrijven door deze show”, verklaart Megan Thee Stallion. ”Mijn fans kunnen me zien optreden op een compleet andere en unieke manier en ik waardeer het AmazeVR team voor hun hulp om mijn visie tot leven te brengen. Ik kan niet wachten op mijn ‘Hotties’ te ontvangen voor mijn tour.”

Hieronder de aankondiging van ‘Enter Thee Hottieverse’.

Leave a Reply