Skip to main content

Miss World Nederland slaat WK af vanwege vaccinatieplicht

06/10/2021
miss world nederland

Steeds meer bekende Nederlanders spreken zich uit over de vaccinatieplicht en de coronapas. Voor veel mensen lijkt het belangrijk te zijn zelf de keuze te kunnen maken om zich wel of niet te laten vaccineren en niet het gevoel te krijgen dat ze hiertoe gedwongen worden. Dit geldt ook voor Dilay Willemstein, die onlangs Miss World Nederland won. Om mee te doen aan de Miss World verkiezing in Puerto Rico zou ze zich moeten laten vaccineren. Een keuze waar ze naar eigen zeggen nog niet klaar voor is.

Middels een Instagram post laat Dilay weten dat ze Miss World Nederland niet zal vertegenwoordigen in Puerto Rico. Ze kiest er dan ook voor om de runner up, degene die tweede is geworden bij de nationale finale, Nederland te laten vertegenwoordigen bij de Miss World verkiezing. ”Ik heb er goed over nagedacht en overwoog het wel om die prik te nemen”, vertelt Miss World Nederland tijdens een interview met het AD. ”Maar op een gegeven moment bedacht ik me: ik ben hier nog helemaal niet klaar voor. Ik voel me er niet goed bij. Ik weet niet of ik later die prik wel zal nemen.”

Bekijk de post hieronder.

Leave a Reply