Skip to main content

Mocro Maffia: een nieuw seizoen vol verraad en actie!

31/05/2023
Poster van de serie Mocro Maffia.

Het vijfde seizoen van de hitserie ‘Mocro Maffia’ staat voor de deur. Vanaf vrijdag 2 juni kan je jezelf weer volledig onderdompelen in de wereld van spanning en misdaad. Dit seizoen draait alles om de keiharde beef tussen Paus en Tatta, wat zorgt voor een ongekende rivaliteit en intensiteit. Gaat Taxi heel de boel snitchen? Is Paus ready om met Potlood samen te werken, ondanks hun verleden?  Verwacht heftige confrontaties, verrassende plot twists en een intense machtsstrijd die je op het puntje van je stoel houdt.

Naast het aangrijpende verhaal worden we getrakteerd op twee opmerkelijke gastrollen. Cho speelt de rol van ‘Borsu’ en Mocromaniac speelt het personage ‘Anti’. De toevoeging van deze muzikale talenten belooft voor een extra laag dynamiek en intensiteit in de serie te zorgen. Dus zet de datum in je agenda, want vanaf 2 juni is ‘Mocro Maffia’ te streamen op Videoland, met elke vrijdag een nieuwe aflevering. De trailer van het nieuwe seizoen is nu al te zien op YouTube.

Wij waren aanwezig bij de officiële persdag van Mocromaffia en spraken met de acteurs over snitchen, de wereld van acteren en natuurlijk over het nieuwe seizoen. Houd onze socials goed in de gaten voor deze interviews!