Skip to main content

Mortal Kombat 1 is uit: Bizzey en Bokoesam in roast battle voor de launch

18/09/2023september 20th, 2023
Mortal Kombat

Ter gelegenheid van de lancering van Mortal Kombat 1, het nieuwste deel in de videogamefranchise van NetherRealm Studios, heeft Warner Bros in samenwerking met ParraTV de unieke Mortal Kombat 1 Roast georganiseerd. Twee teams onder leiding van Bizzey en Bokoesam gaan de strijd met elkaar aan in de ring.

Bekijk de Mortal Roast Kombat hier:

De Roast Battle

De Mortal Kombat 1 Roast is een verhitte strijd waarin de teams Earthrealm en Outworld elkaar in drie rondes met woorden te lijf gaan en proberen de ultieme verbale fatality toe te brengen. In de PUNCHline ronde is er een strijd tussen de individuele teamleden van beide teams, waarin ze vechten om de beste punchlines uit te delen. In de tweede ronde, de Kameo-ronde, staat samenwerking centraal: welk team is het beste? De roast wordt afgesloten met de Fatality ronde, waarin de teams een laatste kans krijgen om de “victory” binnen te halen.

Namens Team Earthrealm strijden Bizzey en Barttelini tegen Outworld, Bokoesam en Architrackz. Beide teams worden beoordeeld door twee andere grootheden uit de Nederlandse hiphopscene: Kingsize en Jordymone9.

Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 is het nieuwste deel in de zeer geprezen videogamefranchise. De videogame is ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios en introduceert een herboren universum. De game speelt zich af in een nieuw verhaal met iconische helden en schurken die je nooit eerder hebt gezien.

De brede cast van legendarische vechters met nieuwe achtergrondverhalen bestaat uit onder andere Liu Kang, Scorpion, en vele anderen, samen met een aparte selectie van Kameo Fighters die tijdens gevechten kunnen assisteren.

Nu verkrijgbaar

Mortal Kombat 1 is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc (Steam & Epic Games Store).

Wie behaalt een “Flawless Victory” en krijgt het andere team op de knieën met een “Fatality”? Bekijk het nu op het kanaal van ParraTV. Fight!