Skip to main content

Nieuwe muziek deze week: Navi, Broederliefde, Stefflon Don en meer

13/08/2021

Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Fat Joe en DJ Drama hebben een mixtape gedropt met featurings van noemenswaardige artiesten, Lizzo en Cardi B rekenen voor eens en voor altijd af met de ‘rumors’ en Broederliefde deelt hun single ‘Proost’. 

$hirak ft Ronnie Flex, Yssi SB en Lil Kleine – UHUH 

$hirak slaat de handen ineen met Ronnie Flex, Yssi SB & Lil Kleine voor het nummer ‘Uhuh’. De hit zorgt ervoor dat je niet stil wilt zitten en alle feestjes net iets meer mist. 

Broederliefde – Proost

Broederliefde zorgt er altijd voor dat wij een heerlijk nummer krijgen om op te bewegen. De muzikale groep zorgt zomer na zomer voor de tofste hits.

NAVI ft Priceless – Feelings

NAVI laat zich op de nieuwe track van zijn gevoelige kant zien. Samen met Priceless op het refrein kan dit nummer zeker bepaalde gevoelens omhoog brengen. 

Lizzo ft Cardi – Rumors 

Lizzo heeft het als artiest niet makkelijk. Als plus size, zwarte, vrouwelijke artiest die body positivity en sensualiteit volledig omarmt krijgt zij vaak te maken met kritiek en roddels. Ook Cardi B is niet onbekend met het krijgen van kritiek. Het is dan ook meer dan logisch dat de twee samenwerken op deze powersong. 

Aitch – GSD

Aitch is een jonge rapper uit Manchester. Met zijn single ‘Straight Rhymez’ behaalde hij in een korte tijd 17 miljoen views op Youtube waardoor hij in contact is gekomen met Stormzy. De rapper heeft er met zijn bars voor gezorgd dat niemand meer om hem heen kan. Ook in Nederland wordt Aitch gerespecteerd en heeft hij zelfs een 101barz sessie gehouden. 

Okay Yeah – Coi Leray 

Coi Leray is een veelbesproken Amerikaanse rapper. Haar carrière begon toen zij besloot haar baan te verlaten en consistent muziek op Soundcloud te droppen. Al snel werd zij getekend bij Republic Records en belandde zij in de Billboard Hot 100. 

Stefflon Don en Ms Banks – Dip 

Desondanks zij oorspronkelijk uit Nederland komt is Stefflon Don toch een van de vrouwen die UK rap vertegenwoordigd. Ms Banks is ook een van die vrouwen. Het moest een geweldige vibe in de studio geweest zijn, Stefflon Don en Ms Banks op een track! 

Fat Joe x DJ Drama – What Would Big Do 2021

Fat joe en DJ Drama hebben hun plan om een ‘Gangsta Grillz’ mixtape te droppen goed uitgevoerd. Het project dat eigenlijk ‘Summer Mon’ zou heten is een mix van zomerse vibes, samples en harde bars. Op de mixtape hoor je features van CeeLo Green, Dre, Lil Yachty, French Montana, Sevyn Streeter, Remy Ma, DJ Khaled, Nefertitti Avani, Angelica Vila, Ivory Scott, en DJ Amorphous.

Leave a Reply