Skip to main content

NIEUWE MUZIEK: Don Toliver, Juls, Eves Laurent en meer

08/10/2021

Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Spens, DODO en Eves Laurent zijn een samenwerking aangegaan, Juls heeft zijn debuutalbum uitgebracht en Don Toliver heeft ‘Life Of A Don


Don Toliver – Life Of A Don

Don Toliver deelde zijn tracklist op leuke wijze. Los van de ‘normale’ manier van een lijstje delen, deelde de rapper ook de tracklist op een Louis Vuitton-koffer. De fans kregen een voorproefje van Don Toliver met de single Drugs N Hella Melodies. Het nummer kwam voort uit een samenwerking Kali Uchis.

Juls – Sound Of My World

Ghanese producer en DJ Juls heeft zijn langverwachte debuutalbum ‘Sounds Of My World’ uitgebracht. Via een instagram-post liet Juls weten al drie jaar bezig te zijn met dit project. Het album begint met het nummer Come To Me met WizKid, Agent Sasco en JAEL, wat perfect de sfeer bepaalt voor de rest van het project. Uiteindelijk is Juls langverwachte debuutalbum een perfecte cocktail met internationale artiesten geworden.

Singles

$hirak, Jonna Fraser, Lil Kleine – Done Done

Nu de zomer officieel Done Done is, kunnen we kijken naar de belangrijkere dingen: kroelweer. Als je tenminste gelukkig bent met iemand…$hirak, Jonna Fraser en Lil Kleine hebben de perfecte break-up-song als het niet helemaal lekker gaat in jouw relatie.

Spens, DODO, Eves Laurent – Casablanca met Jordans

De mannen die oprecht scheuren en lopen met cilindertrekker hebben elkaar gevonden. Spens, Eves Laurent en Dodo zijn samen te vinden op het nummer Casablanca met Jordans. Hoe lang kan Eves Laurent deze reeks met hits vasthouden? We gaan het zien.

Russ Millions – 6:30

Russ Millions kent geen rust. Het lijkt erop dat alles wat Russ aanraakt in goud veranderd. Na Big Shark, Exciting en de talloze remixen van het nummer Body is Russ terug met een nieuw nummer: 6:30. Het nummer heeft gelijk een video gekregen en staat inmiddels na 12 uur streamen op 200k views.

Puri, Adje, FIGHT CLVB – Pongo

Na Metelo en Coño hebben Adje en Puri elkaar weer gevonden voor een nummer. Het nummer Pongo klinkt als de volgende megahit van de heren als je het mij vraagt. Als het aan TikTokers ligt komt er sowieso een challenge met het nummer Pongo.

Leave a Reply