Skip to main content

Nieuwe muziek van deze week: Zarfani, Era, Gunna en meer

24/09/2021
Beeld via Wiki Commons

Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Aitch en Avelino zijn een samenwerking aangegaan, Lakeyah heeft net als Tyler The Creator gekozen voor een Gangsta Grillz album en niks is te moeilijk voor Gunna en Future. Hieronder een overzicht vanuit Complex:

Zarfani – Dealen met Pech

Zarfani is een echte verhalenverteller in zijn nummers. Drie van zijn laatste vier nummers op Spotify heeft meer dan één miljoen streams. Het is dan ook niet vreemd dat nieuwe muziek blijft komen.

Era, OCS & Hefner – Wie

Het bekende lachje van Era is niet te missen in nummers geproduceerd door Avenue. Het is best geinig om het dan ook te horen in nummers waar Era zelf op staat. Samen met OCS en Hefner is Era op het nummer Wie te vinden.

Aitch & Avelino – Party Round My Place

Aitch zit op een niet-te-missen-reeks met bangers. Party Round My Place samen met Avelino past perfect in dat rijtje.

Gunna ft. Future – Too Easy

Na Money Train, Ain’t Living Right, Unicorn Purp, Street Sweeper slaan Gunna en Future weer de handen ineen. Het nummer Too Easy zegt precies wat het moet zeggen. Niks is te moeilijk voor deze rappers.

Moneybaggyo ft. Ashanti & Lil Wayne – Wockesha (remix)

Het originele nummer van MoneybaggYo ging al lekker, maar nu is er ook een remix van Wockesha. De remix is gemaakt met Lil Wayne en Ashanti. Lil Wayne is al een tijdje lekker bezig, hij sprong ook al op de remix met Perfect van Logic met A$AP Ferg.

MoStack – High Street Kid 2

Nadat MoStack een paar weken geleden zijn comeback had gemaakt met de nieuwe single ‘Ride’, is vandaag zijn langverwachte mixtape ‘High Street Kid 2’ uitgebracht. Een nummer dat meteen opviel was het nummer Frankenstein met de rapper Mist.

Lakeyah – My Time (Gangsta Grillz editie)

De cover art voor Lakeyah’s Gangsta Grillz-tape My Time, eert de stad waar de rapper vandaan komt. Op de cover houdt ze de Larry O’Brien-trofee vast terwijl confetti om haar heen valt. Het 11-nummer tellende project bevat samenwerkingen van Tyga, Moneybagg Yo en Bankroll Freddie.

SahBabii – Bread Head

‘Long live the Demon, he gon’ come back from the dead’ – Het nummer is vooral gericht op SahBabii’s gevoelens van verdriet na het verlies van zijn goede vriend Demon. Demon was een familievriend en feitelijk bij de familie van de rapper woonde.

Bia ft. G. Herbo – Besito

BIA is terug met een nieuwe single Besito met de Chicago-gigant G Herbo. Als het gaat om muziek is dit is pas haar tweede nummer sinds de remix van Nicki Minaj met Whole Lotta Money voor het eerst van start ging en piekte op nummer 16 in de Billboard Hot 100.

Leave a Reply