Skip to main content

Nieuwe muziek: Young Thug, Adele, Tabitha, PinkPantheress en meer

15/10/2021
Beeld: IG / carlito.gp

Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Naast het lang verwachte ‘PUNK’ album van Young Thug heeft ook Mac Miller een posthumous album uitgebracht. Tabitha heeft de handen ineengeslagen met Ronnie Flex en Glen Faria voor een nieuwe single en ook rising star PinkPantheress heeft haar debuut project uitgebracht. 

ALBUMS 

YOUNG THUG – PUNK

Na een promorun waarin hij zijn Tiny Desk Concert EN een Rolls Royce kapot heeft gemaakt is het eindelijk zo ver. Met features als Drake, Travis Scott en Gunna is het duidelijk wat Thug wil neerzetten; niks minder dan een Atlanta classic.

 MAC MILLER – FACES

Meer dan drie jaar na zijn dood komt de fan-favorite mixtape ‘Faces’ eindelijk op Spotify. Het is zijn elfde mixtape die oorspronkelijk uitkwam in 2014 met featurings van Schoolboy Q, Earl Sweatshirt en Rick Ross.

PINKPANTHERESS – to hell with it

Toen een TikTok-gebruiker in december begon met het uploaden van clips van tunes, had niemand verwacht dat het zou opblazen zoals het deed. Met tien miljoen maandelijkse luisteraars is PinkPantheress het nieuwste van het nieuwste en vandaag dropt ze haar debuut project, in kenmerkende stijl: het project duurt niet langer dan 20 minuten.

SINGLES

TABITHA – OVERBODIG FT. GLEN FARIA, RONNIE FLEX 

LIL DURK – PISSED ME OFF

JONNA FRASER & SRNO 

JOEYAK – LAAT HET NIET LIJKEN FT. FRENNA

Wil je weten wat er nog meer is uitgebracht deze week? Check onze Instagram!

Leave a Reply