Skip to main content

Nike heeft slechts 25 paar van deze exclusieve Air Force 1’s gemaakt

14/09/2021
Beeld: 100 wolves

De in New York gevestigde artiest Aurora Anthony trekt de aandacht door zowel zijn muziek als zijn streetwear merk ‘100 Wolves’. Zoveel aandacht dat Nike een samenwerking is aangegaan voor een exclusieve ‘Air Force 1’ voor vrienden en familie.

Aurora Anthony’s ‘100 Wolves x Nike Air Force 1 Low’, ontworpen voor het album ‘Tunde’, is een eerbetoon aan zijn Nigeriaanse afkomst. Het gebruikt wit en groen als basiskleuren, een verwijzing naar de vlag van het land, evenals zwart op de zool en details. Een persoonlijk tintje is toegevoegd aan de hiel van de schoen, met geborduurd 100 Wolves-logo aan de buitenkanten, terwijl het rechter hiellipje is geborduurd met de naam van het album in het rood. Bronnen vertellen Complex dat er slechts 25 paar van deze 100 Wolves x Nike Air Force 1 Low zijn gemaakt.

Beeld: 100 Wolves

Het is niet de eerste keer dat de rapper met Nike samenwerkt. Naast maatschappelijke projecten en modellenwerk, nam Aurora Anthony in 2018 deel aan de aangepaste Cultivatator-serie. Daar creëerde hij een wit met groen getrommelde leren Air Force 1 High (hieronder afgebeeld).

Leave a Reply