Skip to main content

Off The Rack #15: Pal Sporting Goods, Stüssy, Supreme en meer

09/12/2022januari 3rd, 2023

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

Bad Bunny & Adidas droppen white forum sneaker

De nieuwste sneaker in Bad Bunny’s samenwerking met Adidas, is de ‘Last Forum Shoe’, in een wit met crème colourway. Naast de beige veters, krijg je ook grijze, donkerblauwe en neongroene veters bij de sneaker, zodat je deze aan kan passen naar wens. De ‘Last Forum’ is vanaf zaterdag 10 december te koop, via de website van Adidas en in de Adidas app.

Stüssy werkt samen met Denim Tears

Stüssy heeft zojuist een nieuwe collectie gedropt, in samenwerking met Denim Tears. Op de instagrampagina van Denim Tears, wordt de collectie beschreven als ‘Stüssy Tears’. De collectie bestaat uit verschillende cozy stukken voor de winter, zoals sweaters en cardigans. Daarnaast is er ook een denim two piece, bedrukt met het logo van Stüssy. Als je meer van de prints bent, is de geborduurde spijkerbroek met bloemenprint wellicht wat voor jou. De collectie is nu online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar.

Supreme re-releaset iconische box logo items

De legendarische box-logo items waar we Supreme allemaal van kennen, maken een comeback! Bereid je voor op crewnecks met het herkenbare rode ‘Supreme’ doosje, in verschillende kleuren. Zo deelde het merk dat de crewneck in het geel, bruin, groen, blauw, zwart, grijs en zelfs in zebraprint. De crewnecks komen deze week uit op de website van Supreme.

Secluded dropt two tone beanies

It’s beanie season! Secluded heeft ons goed gezet met nieuwe beanies om hoofd en oren warm te houden tijdens de koude winterdagen. De naam van de two tone beanie zegt het al: er zijn twee kleuren verwerkt in elke beanie. Zo zijn er de combinaties wit en beige, zwart en grijs, donker- en lichtgroen, en meer. Scoor jouw two tone beanie nu via de website van Secluded.

Hue dropt line-check beanie

Hoe heeft zojuist hun line-check beanie in een nieuwe colourway gedropt, net op tijd voor de dalende temperaturen. Op hun Instagrampagina laat Hue de beanie zien in een donkergroene kleur, gecombineerd met een lichtere kleur groen voor de letters. Eerder werd de line-check beanie ook al gedropt in een donkerblauwe colorway. De beanie is nu verkrijgbaar op de website van Hue.

Pal Sporting Goods dropt hun ‘FRAT 2.0 Holiday’ collectie

Pal Sporting Goods heeft zojuist hun holiday collectie gedropt, geïnspireerd op de outfits die we zien in studentenverenigingen. De collectie bestaat uit verschillende joggingpakken, hoodies en sweaters in donkere kleuren. Uiteraard is de kenmerkende ‘P’ van ‘Pal Sporting Goods’ terug te zien in alle stukken. Je kunt de collectie nu online shoppen.

Puma en Ami droppen gezamenlijke wintercollectie

Het Franse modehuis AMI en PUMA hebben opnieuw de handen ineengeslagen met een wintercollectie. Zanger GIVĒON staat model in de campagne. In de collectie worden PUMA’s sportstijl gecombineerd met het maatwerk van AMI, wat zich uit in veel outdoor wear. Denk aan oversized coats, verschillende sneakers, sjaals, beanies en meer. De nieuwe PUMA x AMI collectie is vanaf 8 december exclusief verkrijgbaar in AMI-winkels, en amiparis.com. En vanaf 10 december wereldwijd verkrijgbaar op PUMA.com, PUMA winkels en geselecteerde retailers. 

Wil jij de fashion releases van voorgaande weken terug zien? Check alle ‘Off The Rack’ artikelen hier!