Skip to main content

Off The Rack #20: Supreme, Kidsuper, Timberland X Mowalola, Captain’s Zen Garden en meer

20/02/2023maart 6th, 2023

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

Kidsuper lanceert artwork collectie met NBA

Kidsuper en NBA werken samen aan een nieuwe collectie. Het assortiment vertegenwoordigt alle 30 teams in de competitie en speelt in op de streetwear-esthetiek van KidSuper. In de collectie is de typische Kidsuper style terug te zien zoals de levendige en eclectische elementen.

Elke jersey wordt geleverd met origineel artwork van Colm Dillane, de designer van Kidsuper. “Toen ik werd benaderd door de NBA en Fanatics om samen te werken aan een nieuwe lijn voor fans, zei ik meteen ja”, zei Dillane in een verklaring.

De collectie is uitgekomen op 15 februari.

Tommy Jeans dropt nieuwe ‘hiphop collectie’

Tommy Jeans heeft een nieuwe collectie uitgebracht. Het is een collectie die geïnspireerd is op hiphop en verschillende communities zou moeten verbinden. De classic streetwear silhouetten zijn terug te vinden in de collectie verwerkt met Japanse cultuur. De Aiden Baggy jeans is de highlight van de collectie en is geïnspireerd op de broeken uit de rapcultuur.

Sumibu brengt eerste sieraden ooit uit

Op Twitter worden deze Sumibu oorbellen geteaset. Op de foto zien we zilveren en gouden oorbellen met het bekende Sumibu logo. Verder is er nog niks bekend gemaakt over de lijn of wanneer ze uitkomen.

Bram’s Fruit dropt ‘Forgotten Fruits’ collectie

Bram’s Fruit lanceert nieuwe collectie genaamd “Forgotten Fruits”. In de collectie zien we voornamelijk aardkleurige tinten terugkomen in de collectie. Ook de “old school” typische Bram’s Fruit sfeer is weer terug te zien in de collectie.

De collectie is vanaf deze week verkrijgbaar op de website van Bram’s Fruit en via geselecteerde retailers.

Mowalola teaset exclusieve samenwerking met Timberland

Mowalola heeft gister een sneakpreview van een opvallende AW23 piece gepost op haar Instagram, een Timberland in samenwerking met Mowalola. Op de Timberland zien we een stitching van het bekende New York Yankees logo verwerkt met het Mowalola logo.

Het is nog niet bekend wanneer en/of de schoenen uitkomen.

Supreme opent nieuwe winkel in LA

Supreme heeft de deuren van hun nieuwe winkel in Los Angeles geopend op 16 februari. De winkel is gelegen in West Hollywood aan de Sunset Boulevard. Sterren als Tyler, The Creator en A$AP Rocky waren aanwezig tijdens de opening van de winkel.

Captain’s zen Garden dropt nieuwe ‘Cozy’ fleece collectie

Captain’s Zen Garden is terug met de petten en andere kledingstukken met het grote ZEN logo erop. Deze keer alleen helemaal in cozy style. De nieuwe collectie “Sherpa” is een collectie die bestaat uit petten, tassen en truien gemaakt van een zachte fleece stof.

Captain’s Zen Garden is terug met de coziest pieces ooit. Ze droppen matching fleece setjes in het groen en in het blauw. Op de kledingstukken is hun ‘ZEN’ logo geborduurd. In deze collectie hebben ze petten, tote bags en sherpa fleece jasjes.

De collectie is nu verkrijgbaar via de website van Captain’s Zen Garden

Adidas Skateboarding werkt samen met Nederlands merk Pop Trading Company

Adidas Skateboarding werkt samen met Nederlandse Pop Trading Company en heeft op 15 februari hun collectie gelanceerd. De collectie bestaat uit een weerbestendige Pop Campus ADV schoen en een Terrex Swift R2 GTX schoen in combinatie met een Tech-jack, Thermal longsleeve, Tech-T-shirt en -broek, plus een pet en technische sokken. Het assortiment bestaat uit artikelen die perfect zijn voor alle weersomstandigheden.

De collectie is nu beschikbaar op Poptradingcompany.com en wereldwijd in geselecteerde skateshops, de adidas CONFIRMED-app en adidas.com op 18 februari.