Skip to main content

Off The Rack #4: Daily Paper, La Fam, YEEZY, en meer…

22/07/2022januari 3rd, 2023
Daily Paper nieuwe collectie

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week meer over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou.

Daily Paper lanceert ‘Identities Rebuilt’

Daily Paper lanceert hun nieuwe collectie ‘Identities Rebuilt’. Met deze collectie vieren ze hun 10-jarig bestaan. De collectie is vanaf vandaag beschikbaar via retailers en de Daily Paper winkels in Amsterdam, London en New York.

La Fam x Dutreuil

La Fam is een samenwerking aan gegaan met Dutreuil. Dutreuil is een opkomend Frans merk met een originele stijl en interessante designs. Met deze samenwerking willen ze beide iconische stijlen naar voren brengen.

Het gaat om een denim short. De short heeft custom ster-knopen en het Dutreuil logo op de achterkant.

 

CDG Play en Converse onthullen ‘Converse One Star sneaker’

Fashion brand Comme des Garçons komt uit met een nieuw paar schoenen. Op de schoenen zijn de vertrouwde CDG-harten te vinden op het bestaande model van de Converse One Star.

YEEZY GAP opent winkel in New York

Kanye West heeft de eerste fysieke winkel van YEEZY GAP ontworpen. De winkel is op Times Square in New York.

De YEEZY GAP winkel heeft een industriële stijl met veel grijs- en aardetinten. Heel ‘on brand’ voor YEEZY. Alle kledingstukken zitten in grote zakken. Je moet dus tussen alle kleding zoeken naar je juiste maat.

Hieronder een aantal items van de YEEZY GAP collectie die momenteel nog niet uitgebracht zijn.

Bodega x New Balance 574

Larry June is het gezicht van de nieuwe campagne van de samenwerking van de iconische sneaker boetiek Bodega en New Balance.

De schoen werd voor het eerst uitgebracht in Parijs, in de Bodega pop-up winkel. Op 15 juli werd de samenwerking eindelijk uitgebracht in de winkel en online.

L’Origine dropt nieuwe collectie

In hun nieuwe collectie heeft L’Origine varsity jassen, cardigans, toffe tees, hoodies en meer. De collectie is nu verkrijgbaar via de L’Origine winkel en hun webshop.

 

Aiche opent pop-up store in Amsterdam

Alleen dit weekend opent het Amsterdamse fashion brand Aiche een exclusieve pop up ruimte waarin ze hun nieuwe collectie lanceren. Dit gaat gepaard met Aiche ijsjes en een afterparty.

Wil jij de fashion releases van voorgaande weken terug zien? Check alle ‘Off The Rack’ artikelen hier!