Skip to main content

Off The Rack #45: McDonald’s x Palace, Adidas x Moncler en Timberland viert 50-jarig jubileum

06/10/2023

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

McDonald’s x Palace
McDonald’s slaat de handen ineen met het Londense skatemerk Palace. Ze hebben een unieke collectie gemaakt die bestaat uit o.a. t-shirts, hoodies en skateboards. Je kunt deze exclusieve collab bemachtigen door een QR-code op je Big Mac-verpakking te scannen.

Kenzo x Levis
KENZO en Levi’s® lanceren een exclusieve capsulecollectie, de allereerste samenwerking onder Nigo bij KENZO. De denim collectie is een mooie crossover tussen historische Japanse kleding en klassieke Amerikaanse workwear, twee centrale aspecten in het werk van Nigo.

adidas Originals x Moncler
adidas Originals en Moncler droppen hun langverwachte collab die bestaat uit exclusieve GORE-TEX bubble-coats en een serie unieke puffy sneakers.

Crocs komt met Cowboy-boot
Crocs komt met een Cowboy-boot. Jarenlang is er een borrelende hype geweest rondom een door Crocs geïnspireerde cowboy laars en nu komt hij daadwerkelijk uit op de officiële Croc Dag: 23 oktober.

De Crocs Classic Cowboy Laars heeft een glanzende, krokodillenleer textuur, metallic borduurwerk en een spoor dat verwijderd kan worden. De limited edition schoenen, die ook geleverd worden met Croc Star Jibbitz en de 2023 Duke Jibbitz, zullen online beschikbaar komen.

Timberland 50th edition Butters collectie
In de afgelopen 50 jaar kreeg de klassieke Timberland boot verschillende bijnamen, zoals Yellow Boot, Constructs, ’61s en Timbs. Bovenaan de lijst staat De Butters, voor het eerst bedacht door merkfanatici in New York en Philadelphia.

Ter ere van haar vijftigjarig jubileum introduceert Timberland de 50th Edition Butters Collectie. Voor deze collectie haalde het merk vijf iconische silhouetten uit de kluis, waaronder de Timberland® 50th Edition Butters 6-Inch Boot, Euro Hiker, 3-Eye Lug Bootschoen, Super Boot en 14-Inch WP Boot. De Timberland® 50th Edition Butters collectie komt uit in een beperkte oplage en is vanaf nu online en instore verkrijgbaar.

Tyler, the Creator’s le FLEUR werkt met Lacoste
Vier jaar na hun eerste collab werken Tyler’s le FLEUR en Lacoste samen een aan nieuwe collectie. De aankomende collectie legt een sterke nadruk op streetwear en bestaat uit o.a. polo’s (korte mouwen), gebreide kledingstukken met kraag, varsity jackets, print-shirts en robuuste cardigans, waarvan het merendeel is voorzien van de le FLEUR*-bloem én Lacoste-krokodil.