Skip to main content

Off The Rack #46: Mike Tyson voor Drôle de Monsieur en Kid Cudi x Nigo: WZRD CWBY

13/10/2023november 7th, 2023

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

Patta werkt met FC Barcelona en Nike: ‘Culers del Món’

Het Amsterdamse merk Patta werkt samen met FC Barcelona en Nike aan een uitgesproken collectie ter ere van 50 jaar samenwerking tussen Nederland en Barcelona. De collectie bestaat uit t-shirts, hoodies, een voetbaljersey én een exclusieve Air Max Plus sneaker. De collectie is vanaf nu verkrijgbaar via Patta en vanaf 16 oktober via Nike.

Kid Cudi start nieuw kledingmerk met Nigo: WZRD CWBY

Kid Cudi, beter bekend als Scott Ramon Mescudi, heeft op Instagram aangekondigd dat hij een nieuw modemerk lanceert. In de aankondigingspost onthulde de veelzijdige artiest dat het merk tot stand komt in samenwerking met NIGO, de bekende Japanse ontwerper en oprichter van HUMAN MADE. NIGO is geen onbekende als het gaat om samenwerkingen met artiesten, zo richtte hij in 2003 samen met Pharrell Williams het merk Billionaire Boys Club op.

Teflar werkt opnieuw met UGG

Teflar heeft een jarenlange historie als het gaat om samenwerken. Samen met UGG heeft het een van de meest opvallende Telfar-tassen in de collaboratieve geschiedenis van het merk ontworpen. Twee jaar na hun vorige collaboration is er een nieuwe lijn ontworpen die in het teken van denim staat.

KidSuper maakt varsity jacket met Starbucks

KidSuper en Starbucks slaan de handen ineen voor een varsity jacket, geïnspireerd op de pumpkin spice lattedie dit jaar 20 jaar bestaat. Het jack is beige, oranje en bruin met daarop de naam van Kid Super, de initialen PSL en het Starbucks-logo erop geborduurd aan de voorkant. Op de achterkant staat “A Little Spice Is Always Nice” in witte sierletters. De jas is gemaakt van wol met een satijnen voering en is versierd met KidSuper’s herkenbare doodles. 

BOSS opent winkel in Amsterdam
BOSS opent een vernieuwde winkel in Amsterdam. Na een succesvolle runway show in Milaan waar o.a. Frenna, Burna Boy, Gregory van der Wiel, Anthony Joshua, Anna Nooshin, Jutta Leerdam én Complex NL’s eigen Karim Afifi aanwezig waren, maken ze nu de stap om de BOSS-stijl te introduceren in Amsterdam.

Mike Tyson gezicht van Drôle de Monsieur
De legendarische Amerikaanse bokser Mike Tyson schittert in de nieuwe campagne van Drôle de Monsieur. In de bijbehorende beelden is te zien hoe hij het iconische ‘Not From Paris Madame’ shirt van het Franse merk draagt.