Skip to main content

Off The Rack #49: Central Cee & GloRilla voor Tommy Jeans, Lewis Hamilton x Takashi Murakami & Kaws x Nigo

10/11/2023

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

Central Cee en GloRilla staan model voor Tommy Jeans
Tommy Hilfiger heeft de nieuwe Tommy Jeans Remastered-collectie onthuld, ter viering van het 50-jarig bestaan van Hip-Hop, waar Central Cee en GloRilla model staan voor de campagne. De collectie bestaat uit meerdere jassen, t-shirts, hoodies en carpenter jeans.

Lewis Hamilton en Takashi Murakami komen met een samenwerking
Takashi Murakami komt met een pop-upwinkel in samenwerking met +44 van Lewis Hamilton. De F1-coureur deelde foto’s van de samenwerking, die onder andere verkrijgbaar zullen zijn op ComplexCon op 18 en 19 november.

Kaws en Nigo werken samen voor “KAWS MADE”-collectie
Kunstenaar KAWS en het HUMAN MADE van Nigo brengen een nieuwe collectie uit, genaamd ‘KAWS MADE’. De collectie bevat de kenmerkende grafische uitingen van beide merken op onder meer t-shirts, een tas en een denim jas.

Maas Broekhuizen dropt ‘bowling shirt’ voor 2-jarig bestaan winkel
De Rotterdamse ontwerper vierde deze maand het 2-jarig bestaan van de vintage designer winkel Maison Maas. Het shirt heeft een donker leopard print en is gemaakt van zware Dries van Noten canvas stof. Dit item is vanaf nu verkrijgbaar in Maison Maas op de Zwaanshals in Rotterdam. 

Joseph Klibansky designt shirt voor Maluma
Deze week deelde kunstenaar Joseph Klibansky dat hij een shirt ontworpen heeft voor Maluma. Het shirt dat Maluma draagt, heeft een kleurrijk design met een hond die in de ruimte te zien is.

Stüssy en Levi’s brengen opnieuw een samenwerking uit
Stüssy en Levi’s hebben hun krachten gebundeld voor een tweede samenwerking. Als eerbetoon aan hun thuisstaat Californië komen de merken met meerdere truckerjackets en jeans in drie opvallende kleuren, namelijk zwart, bruin en roze.

PLACES+FACES dropt nieuwe collectie geïnspireerd op iconische voetbalshirts
PLACES+FACES komt met een nieuwe reeks t-shirts, bestaande uit voetbalshirts en babyshirts. De collectie is geïnspireerd op de voetballanden Frankrijk, Engeland en Nigeria.

Kith en Jeff Hamilton creëren exclusieve Knicks varsity jas
Het Kith van Ronnie Fieg heeft voor het basketbalteam New York Knicks een collectie gecreëerd, bestaande uit meerdere jassen. Een van deze jassen is een exclusieve leren varsity jas, met een gelimiteerde oplage van honderd stuks, in samenwerking met de iconische kledingontwerper Jeff Hamilton. De jas van €1.500,- is inmiddels volledig uitverkocht.

ASICS Sportstyle en Cecilie Bahnsen werken voor de tweede keer samen
Deze keer werken beiden samen aan een nieuwe versie van ASICS’ GT-2160 sneaker. Om de release te vieren, werkte Bahnsen samen met de Japanse fotograaf Takashi Homma om een campagne te creëren die de essentie van Tokio in de schemering vastlegt:

Aimé Leon Dore dropt wintercollectie
Aimé Leon Dore komt met een nieuwe wintercollectie vol met verschillende kledingitems, zoals jassen, hoodies, sjaals en veel meer. De collectie is nu verkrijgbaar op hun site.