Skip to main content

Off The Rack #50: ASAP Rocky voor Puma x F1 & Lil Yachty x Nike Air Force 1 ‘Concrete Boys’

17/11/2023

Wil je meer weten over wat er speelt in de fashion wereld? In Off The Rack lees je elke week over het belangrijkste nieuws rondom mode. Sneaker releases, een nieuwe high fashion collectie, streetwear en alles daartussenin. Wij houden het bij voor jou in Off The Rack.

ASAP Rocky designt Puma x F1-collectie
Voor de Grand Prix van Las Vegas heeft ASAP Rocky in samenwerking met Puma een Formule 1-geïnspireerde collectie uitgebracht. Rocky, die eerder dit jaar is benoemd tot creatief directeur voor de samenwerking tussen de twee merken, zal in 2024 werken aan meerdere collecties gerelateerd aan een aantal belangrijke races. Vanaf 2025 zal Rocky volledige controle krijgen over de samenwerkingsprojecten.

adidas brengt retro Originals-collectie uit
adidas brengt de Retro Originals-collectie uit met klassieke ontwerpen voor tien nationale teams: Spanje, Duitsland, Mexico, Argentinië, Italië, Zweden, Jamaica, Chili, Colombia en België. De collectie bestaat uit verschillende retro shirts en trainingspakken.

Inter Miami lanceert exclusieve, gerecyclede shirts
Inter Miami werkt samen met anti-waste merk (re)boot en het Londense label ROW_____Z. De exclusieve samenwerking bestaat uit 50 unieke shirts die zijn gecreëerd met wedstrijdtruitjes, trainingstops, keeperstruien en restvoorraad. ROW_____Z is gespecialiseerd in het recyclen van oud, beschadigde producten tot nieuwe, op maat gemaakte kleding voor zowel de spelers op het veld als de fans op de tribune.

Palace, Kappa en F1-team Alpine werken aan een collectie
Palace, Kappa en Formule 1-team Alpine slaan de handen ineen voor een kledingcollectie rondom de Grand Prix in Las Vegas van komend weekend. De collectie bestaat uit een trainingspak, shirts en broeken in de kleuren van Alpine.

Tiffany & Co, kunstenaar Daniel Arsham én Pokémon komen met een sieradencollectie.
De collectie bevat zes iconische Pokémon, namelijk: Pikachu, Charmander, Squirtle, Jigglypuff, Cubone en Mew – en omvat drie verschillende stijlen: een hanger met één Pokémon, een ketting met zes Pokémon, en een Pikachu-ketting van 18-karaats goud met diamanten.

adidas komt met een Ninja Turtle-sneaker
adidas is van plan om in 2024 een sneaker uit te brengen geïnspireerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles. Volgens een intern document van adidas dat door Complex is gecheckt, zal het gaan om de Superstar-sneaker die wordt uitgebracht in de kleuren van de Ninja Turtles.

A.P.C. en Pokémon brengen gezamenlijke collectie uit
Pokémon en A.P.C. brengen samen een kleding- en sieradencollectie uit die bestaat uit meerdere shirts, truien, denim kleding, een armband én oorbellen. De collectie is verkrijgbaar via de site van A.P.C.

Lil Yachty showt Nike Air Force 1 ‘Concrete Boys’ Air Forces
Na veel speculatie en geruchten heeft Lil Yachty officieel zijn Nike Air Force 1 samenwerking onthuld, namelijk de ‘Concrete Boys’ Air Forces. Yachty heeft het vrij simpel gehouden met marineblauwe details. De sneaker heeft ook Yachty’s Concrete Boys logo en een speciale ‘It’s Us’ branding op de tong.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door CONCRETE BOY BOAT^ (@lilyachty)

Nike, Sacai en Jean Paul Gaultier komen met een exclusieve collab
Nike, Sacai en Jean Paul Gaultier komen met twee paar Waffles die op 22 november uit zullen komen op de site van Gaultier. Eerder werkten Nike en Sacai al samen aan de Waffle. Nu zijn ze weer terug met Gaultier als derde partij.