Skip to main content

Ook New Balance maakt werk van de Metaverse

20/01/2022
new balance
Afbeelding via Unsplashed

De metaverse heeft de afgelopen maanden enorm veel belangstelling gekregen van sneaker- en sportkledingbedrijven en het nieuwste merk dat probeert om de virtuele ruimte te benutten, is New Balance.

Volgens handelsmerkadvocaat Josh Gerben op Twitter, heeft het in Boston gevestigde sportkledingbedrijf op 13 januari drie handelsmerken aangevraagd waarmee zijn producten in de metaverse kunnen worden gebruikt. Met het eerste handelsmerk kunnen New Balance-producten, met name schoenen, kleding en verschillende sportkledingapparatuur en accessoires, worden gebruikt in online virtuele werelden. Het tweede handelsmerk staat toe dat de bovengenoemde artikelen worden gebruikt in online winkeldiensten, terwijl de laatste claim het mogelijk maakt dat de artikelen worden gebruikt in virtuele omgevingen die zijn gecreëerd voor amusementsdoeleinden.

Merken als Nike en Adidas zijn onlangs al in de Metaverse gestapt en ook StockX heeft handelsmerken aangevraagd. Het lijkt er dus op dat we sneller dan we denken, ook de mogelijkheid hebben om virtueel te drippen. Wat een tijd.

Leave a Reply