Skip to main content

Oussama Ahammoud doet eerste interview over livestream-incident

18/11/2021
Beeld: Oussama Ahammoud

Het was een bewuste keuze vanuit de acteur om niet met de media te praten. Maar nu spreekt Oussama Ahammoud zich voor het eerst uit over de livestream. In een interview met Linda.meiden laat Oussama weten van de hele situatie geleerd te hebben. 

“Ik heb geleerd dat ik een voorbeeldfunctie heb. Zelf heb ik er nooit voor gekozen om een voorbeeld te zijn, maar na het incident weet ik dat ik dat wel ben. Nu ik me daar bewust van ben, zal ik er heel anders mee omgaan dan ik tot nu toe heb gedaan. Ik ben volwassen geworden. ben nu een man. En hoef me niet voor te doen als iemand die perfect is. Ik maak fouten, ik ben menselijk. Ik ben nog steeds Oussama, dus wat de media over me schrijven doet me eerlijk gezegd weinig.”

Oussama Ahammoud 

Terugkijkend naar de situatie had Oussama, die getuige was in de zaak, meer begeleiding gewild op het moment dat hij bekender werd. Door zijn rol in Mocro Maffia kreeg Ahammoud er snel veel fans bij, maar hoe je precies omgaat met die fans had hij niet geleerd. De acteur weet nu naar eigen zeggen hoe belangrijk het is voor jongeren om mediatraining te krijgen.

Eerder deze maand werd bekend dat Wahib niet wordt vervolgd voor de acties in de Instagram-livestream. Het OM besloot de zaak te seponeren. Het OM: ‘Het ging hier om “een volstrekt misplaatste actie” die niet bewust was opgezet’.

Leave a Reply