Skip to main content

OutKast brengt ‘ATLiens’ merchandise uit

02/09/2021
OutKast
Beeld: Instagram

Na het aankondigen van een ATLiens videogame, deelt OutKast vandaag ook de merchandise. Het spel en de kledingstukken zijn speciaal ontworpen voor het 25-jarige bestaan van het gelijknamige album. 

De merchandise wordt samen met een uitgebreide versie van het originele album verkocht aan fans die het project opnieuw willen beleven. Op het album staan 14 instrumentals die niet eerder zijn uitgebracht. De limited edition LP, kledingstukken en accessoires vind je terug op de website van Merch Traffic.

“Het ATLiens album van OutKast is een grafische wereld met veel lagen. Het is ons eerste doel om draagbare kunst en onvergetelijke stukken te creëren. De fans moeten zich hierin kunnen herkennen en het moet passen in het ATLiens universum.” schreef het creatieve team van Merch Traffic in een persbericht. “Dit album gaat om individualisme. Vooral wanneer jouw omgeving je niet begrijpt of accepteert. Het creatieve team achter de merchandise moest een krachtige individualistische en excentrieke stijl representeren.” 

Bekijk de merchandise hieronder.

Beeld:  Publicist
Beeld:  Publicist
OutKast

Leave a Reply