Skip to main content

Piloot getuigt dat voormalige presidenten in het vliegtuig van Jeffrey Epstein zaten

02/12/2021
Beeld: Flickr / Women's Forum for the Economy & Society

Een man die tientallen jaren als piloot voor Jeffrey Epstein werkte, getuigde deze week dat hij een aantal spraakmakende figuren zag. Hij zou de figuren in het privévliegtuig van de overleden veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein gezien hebben. Onder de figuren zouden de voormalige presidenten Bill Clinton en Donald Trump zitten.

De verklaring volgt nadat de piloot voor Jeffrey Epstein opgeroepen was als getuige in de zaak tegen Ghislaine Maxwell. Tijdens het lopende proces van sekshandel tegen Epstein-medewerker werd hem gevraagd of hij herinneringen had aan ‘belangrijke mensen’ die aan boord van het vliegtuig in kwestie waren.

hij herinnerde zich dat zowel Clinton als Trump passagiers waren geweest. Andere namen waarvan de piloot heeft bevestigd dat ze ooit aan boord zijn geweest, zijn onder meer Prins Andrew en Kevin Spacey. Ja, de acteur van de hitserie House of Cards. Ook staan er volgens CNN twee voormalige senatoren op de lijst.

Jeffrey Epstein

Epstein stierf in augustus 2019 door zelfmoord, nadat hij een maand eerder was gearresteerd voor sekshandel. De focus ligt nu op Maxwell, haar werd proces woensdag hervat. Er waren aanvullende getuigenissen van een vrouw die beweert dat Maxwell en Epstein haar seksueel hebben misbruikt. Volgens de aanklager begon het misbruik toen ze 14 jaar oud was.

Leave a Reply