Skip to main content

Piloot maakt beelden van vermoedelijke ufo’s boven de Stille Oceaan

14/12/2021
Beeld: Flickr / Nerrad Skrep

Beelden van een recente waarneming van ufo’s gaan viraal. Volgens het rapport zijn de beelden gemaakt op 9 december en laten ze meerdere onverklaarbare lichtvormen zien die op een grillige manier bewegen. Volgens de vrouw die verantwoordelijk is voor de beelden, werden de lichten voor het eerst opgemerkt door haar kleinzoon. Hij was op dat moment het vuilnis buiten zetten.

Een video die op sociale media circuleert, heeft het gesprek over buitenaardse leven weer aangewakkerd. De beelden zijn naar verluidt gemaakt door een piloot die over de Zuid-Chinese Zee vloog. De video toont drie mysterieuze lichtformaties die door de wolken in de buurt van Hong Kong bewegen voordat ze snel verdwijnen.

Hoewel de lichten niet van een bekend vliegtuig lijken te zijn, vermoeden sommige gebruikers van sociale media iets anders dan ufo’s. Het zouden reflecties zijn van het cockpitglas of militaire fakkels. Chris Spitzer, die zichzelf omschrijft als een ervaren onderzoeker van atmosferische fenomenen, stelde de laatste theorie voor.

Volgens Independent werd de video eerder deze maand geüpload naar een UFO-website, naar verluidt gefilmd op 24 november. Dat is dezelfde dag dat het Amerikaanse ministerie van Defensie de oprichting van een UFO-taskforce aankondigde.

Leave a Reply