Skip to main content

Populaire Cowboy Bebop uit 1998 komt naar Netflix

13/10/2021november 30th, 2021

De originele Japanse serie Cowboy Bebop, die debuteerde op 3 april 1998, werd geregisseerd door Shinichiro Watanabe en bevatte muziek van Yoko Kanno. De show is gemaakt door Hajime Yatate, het pseudoniem voor het personeel van de Japanse animatiestudio Sunrise.

Cowboy Bebop komt later deze maand op donderdag 21 oktober naar Netflix. Als je niet kunt wachten tot volgende week, is de OG-serie al beschikbaar om te streamen op Hulu.

De animatie zal net op tijd arriveren zodat fans de serie opnieuw kunnen kijken vóór het debuut van Netflix live-action versie van Cowboy Bebop. Die zal te zien zijn op Netflix op 19 november. 

De nieuwe live-action serie zal met John Cho (Spike Spiegel), Mustafa Shakir (Jet Black), Daniella Pineda (Faye Valentine), Elena Satine (Julia), Alex Hassell (Vicious) en Tamara Tunie als Ana zal de hoofdrol spelen. In de komende serie zal ook de originele Japanse anime-stemmencast hun rol hernemen om de live-action-aanpassing te dubben.

Zo’n twee weken geleden deelde Netflix de intro voor de aankomende serie. Je kunt het hieronder bekijken als je het hebt gemist.

Leave a Reply