Skip to main content

Mula B & Iliassopdebeat vs Cor & Trobi

20/04/2022januari 3rd, 2023
Mula B & Iliassopdebeat vs. Cor & Trobi

Vorige keer zag je Bokoesam & Jacin Trill het opnemen tegen Qlas & Vic9 en ging #24 er met de winst vandoor. Vandaag is het weer zover! De nieuwe Red Bull Rap Champs staat online en in deze tweede aflevering nemen Mula B en Iliassopdebeat het op tegen Cor en Trobi. Défano Holwijn leidt beide teams door het spel en 4SHOBANGERS is er net als elke keer bij om de feiten te checken en de punten bij te houden. Wie worden de Rap Champs van deze week? We gaan het zien.

Net als elke aflevering spelen de spelers vier spellen. De eerste ronde is Big Facts waar beide teams worden getest op hun algemene hiphopkennis. Défano stelt meerdere open vragen en aan de teams de taak om als eerste bij de knop te zijn en de vragen goed te beantwoorden. Ronde twee is Timer en geeft beide teams verschillende hiphop gerelateerde woorden die ze aan hun teamgenoot moeten omschrijven. De laatste twee rondes zijn net als elke aflevering De Veiling en Link Up. Champs

Mula B & Iliassopdebeat champs

Mula B heeft recent zijn album Prix d’Ami uitgebracht en net zoals elke release van hem is deze plaat doorspekt met producties van Iliassopdebeat. Het is een duo die niet kan missen en ook in deze aflevering van Red Bull Rap Champs gaan ze samen de strijd aan. Ze zijn gekomen om te winnen!

Cor & Trobi

Cor is ook aanwezig en samen met Trobi speelt hij tegen eerder genoemde. Hij heeft vorig jaar twee succesvolle albums uitgebracht en werkte op één van deze platen met superproducer Reverse. In Red Bull Rap Champs speelt hij met een andere superproducer, namelijk Trobi. Z’n album Trobi On The Beat is net uit en als voormalig EDM-producer slaat hij nu zijn slag in de rapgame.

Red Bull Rap Champs is elke twee weken te zien op het YouTube-kanaal van Complex NL. Vergeet je niet te abonneren zodat jij altijd als eerste een melding krijgt wanneer de nieuwe aflevering online staat.

Mula B & Iliassopdebeat VS Cor & Trobi