Skip to main content

Jairzinho & Flashy vs Melissa Lopes & Nana Fofie

18/05/2022januari 3rd, 2023

In de vorige aflevering zag je een gemoedelijke battle tussen de mannen van Black Acid en SMIB. Ray Fuego en Gunpla GG mochten zich kronen tot de ‘Rap Champs’ van deze aflevering. Vandaag zijn we er weer met een nieuwe aflevering. Jairzinho en Flashy strijden tegen Melissa Lopes en Nana Fofie in een aflevering vol met hiphop trivia en een klein beetje R&B. Défano Holwijn en 4SHOBANGERS zijn er net als elke keer weer bij om alles in goede banen te leiden. Zijn jullie ready voor Red Bull Rap Champs?

Net als elke aflevering van Red Bull Rap Champs spelen beide teams vier rondes. Er wordt afgetrapt met 8 Bars waarin de spelers moeten raden van welke artiest de door Défano genoemde bars zijn. De tweede ronde is een nieuw spel met de naam Op Cijfers, waarin vragen worden gesteld waarvan het antwoord een getal is. Net als elke aflevering wordt De Veiling en Link Up gespeeld om erachter te komen wie de Rap Champs van deze aflevering zijn.

Jairzinho & Flashy

Het eerste team met Jairzinho en Flashy representen Rotterdam Airlines in deze aflevering. Jairzinho is al sinds jaar en dag een gevestigde naam in de Nederlandse hiphop. Hij is tevens de labelbaas van het Rotterdamse label waar veel grote namen als Kevin en Sevn Alias hun carrière begonnen. In deze aflevering speelt hij samen met een van z’n nieuwe aanwinsten, Flashy. Kijken of de winst ze ook komt aanvliegen.

Melissa Lopes & Nana Fofie

In het andere team hebben we twee vrouwen staan die allebei al de nodige strepen hebben verdiend in de muziekindustrie. Melissa Lopes is getekend bij het label van de Rotterdamse legende Winne en bracht kortgeleden haar R&B-plaat ‘Gemini’ uit. Nana Fofie is een grote hit op YouTube met haar eigen benadering van grote hits.

Red Bull Rap Champs is elke twee weken te zien op het YouTube-kanaal van Complex NL. Vergeet niet te abonneren zodat jij altijd als eerste een melding krijgt wanneer de nieuwe aflevering online staat.