Skip to main content

Sjaak & Kleine Viezerik vs. Dopebwoy & FRNKIE

15/06/2022januari 3rd, 2023

In de vorige aflevering gingen ADF Samski en ADF Ricky de strijd aan met Jonna Fraser en Kans om de welbegeerde titel van ‘Rap Champs’. Team Altijd De Friste en Team Blessed maakten het spannend tot de laatste ronde, maar ADF trok uiteindelijk aan het kortste eind. Vandaag hebben we weer een nieuwe aflevering. Sjaak en Kleine Viezerik bundelen de krachten om het op te nemen tegen Dopebwoy en FRNKIE. Défano Holwijn en 4SHOBANGERS zijn er zoals elke keer weer bij om de facts te checken, punten bij te houden en de vragen te stellen. Zijn jullie ready voor Red Bull Rap Champs?

In de zesde aflevering van Red Bull Rap Champs worden er weer vier rondes gespeeld. De eerste ronde is de bekende ronde 8 Bars, waar de spelers bekende lines voorgeschoteld krijgen zodat de gast ze kan raden. De tweede ronde is een nieuw spel met de naam Via Via. In dit spel moeten de teams de kortste route qua featurings zien te vinden tussen Nederlandse acts en internationale supersterren. Ook deze aflevering sluiten we af met De Veiling en Link Up. Wie worden de Rap Champs van deze aflevering?

Sjaak & Kleine Viezerik

Beide heren zijn oude gedienden in de rapgame en bundelen hun krachten om de titel ‘Rap Champs’ te pakken. Sjaak is al vijftien jaar een household name. Van grove straatrap aan het begin van z’n carrière naar aanstekelijke pophits in een later stadium, Sjaak heeft het allemaal gedaan. Zijn partner Kleine Viezerik is eveneens een bekend gezicht voor velen. Z’n muziek en persoonlijkheid zijn niet te vangen in een hokje, maar past zeker achter de desk bij Rap Champs.

Dopebwoy & FRNKIE

Aan de andere kant van de studio staan Dopebwoy en FRNKIE. De heren hebben vaker samen in de studio gestaan en hun samenwerking staat garant voor hits. Dopebwoy heeft net z’n album ‘Turbulentie’ gedropt en FRNKIE werkt met de grootste namen van binnen en buiten de landsgrens. Ze zijn gekomen om te winnen en de titel mee naar huis te nemen. Gaat dit lukken?

Red Bull Rap Champs is elke twee weken te zien op het YouTube-kanaal van Complex NL. Vergeet niet te abonneren zodat jij altijd als eerste een melding krijgt wanneer de nieuwe aflevering online staat.