Skip to main content

Reebok en BAPE lanceren samenwerking met Bryson Tiller als gezicht

11/01/2022
Beeld via Reebok

Wanneer twee grote en gevestigde merken de handen in een slaan, is het niet raar om vuur te verwachten. Vooral wanneer het draait om Reebok en BAPE, die beiden al hebben laten zien dat ze on top of the game zijn als het om sneakers gaat. Vandaag onthullen ze hun nieuwste samenwerking, met niemand minder dan Bryson Tiller als het gezicht van de campagne.

Hoewel de twee merken door de jaren heen verschillende samenwerkingen hebben uitgebracht, markeert deze capsulecollectie de eerste keer dat ze de bekende Instapump Fury updaten en de derde keer dat ze een Club C 85 ontwerpen. De langverwachte samenwerking combineert de herkenbare designs van BAPE® met de basis en de heritage van Reebok voor een frisse kijk op de iconische silhouetten. Met name de Club C 85 heeft verschillende van zijn traditionele ontwerpcomponenten gemixt met nieuwe details, waaronder rode en blauwe stiksels en het BAPE® STA-logo.

Bryson Tiller is samen met zijn labelgenoten Ryan Trey en Nia Sultana het gezicht van de nieuwe Reebok x BAPE® campagne. Fotografe Ro.lexx, waar Bryson al jaren mee samenwerkt, leidde de fotografie en legde beide schoenen, in combinatie met BAPE® kleding, vast op beeld. Zowel de Club C 85 (€150,-) als de Instapump Fury (€200,-) zijn vanaf zaterdag 15 januari verkrijgbaar en vanaf vrijdag 21 januari, 16:00 uur verkrijgbaar via Reebok. Check de beelden hieronder!

Leave a Reply