Skip to main content

Ronnie Flex houdt album release party in De Kuip

25/08/2021
Beeld: Jonathan Hoost

Om de release van het album ‘Altijd Samen’ goed te vieren, heeft Ronnie Flex een release party in De Kuip georganiseerd. In de aanwezigheid van zijn familie, vrienden, collega’s en fans speelde hij de nummers van het album af. 

Op het moment dat Caza voorstelde dat Ronnie de luistersessie in De Kuip kon houden, twijfelde hij hieraan. Hij ging ervan uit dat de organisatie het te druk heeft met wedstrijden. Onder het mom van ‘niet geschoten is altijd mis’ heeft Ronnie de beslissing gemaakt om een deel van het stadion beschikbaar te stellen voor de release party. Door de corona maatregelen was het niet mogelijk om de nummers live op te treden met alle artiesten en de bandleden. Dit heeft zijn team creatief opgelost door een DJ de nummers af te laten spelen. 

Beeld: @JonathanHoost

Ouassima, die de host van de avond was, vroeg Ronnie de hemd van het lijf. De FunX presentatrice had een verzameling van fan vragen die zij de artiest na elk nummer vroeg. Hierdoor kregen wij een kijkje in de totstandkoming van ‘Altijd Samen’. Ronnie deelde leuke feitjes over het album. Zoals het nummer ‘Eindelijk Alleen’ dat hij meerdere malen opnieuw moest opnemen omdat hij er maar niet tevreden over raakte. Het rap stuk van dit nummer heeft hij samen met Ali B geschreven. 

Wanneer Ronnie gevraagd wordt naar zijn favoriete nummer, geeft hij aan dat zijn album een geheel is en dat kiezen moeilijk is. Wel heeft de artiest twee nummers die voor hem bijzonder zijn. ‘Altijd Samen’ en ‘Terug Nu’, geschreven voor zijn dochter Nori en overleden rapper Feis, moest en zou Ronnie live optreden. Tijdens dit optreden voelde je de emoties. Alle lichtjes gingen aan en iedereen zong mee. Naast de emoties van de nummers heeft Ouassima Ronnie verrast met een videoboodschap van zijn familie. Bij het horen van de boodschap van Nori, liet hij toch een paar traantjes vallen. 

Ronnie Flex
Beeld: @JonathanHoost

De avond begon toen het stadion nog verlicht was, en eindigde in het donker. Ronnie gaf aan dat het zo hoorde te zijn, de eerste nummers van zijn album zijn voor de dag en de laatste nummers zijn voor de nacht. Na het beluisteren van het album kreeg het publiek nog een paar oude nummers om van te genieten en zelfs snippets van nog niet uitgebrachte muziek. Met die energie verliet iedereen het stadion met een opgewekt gevoel.

Wees vooral wie je bent. Wordt verliefd op wie je wilt. Kleed je zoals je wilt. Laat je niet beperken door de maatschappij en de mensen om je heen. Wees vrij, geloof in jezelf!

Ronnie Flex
Beeld: @JonathanHoost

Leave a Reply