Skip to main content

Ronnie Flex kondigt album ‘Altijd Samen V1’ aan

19/08/2021
Ronnie Flex

Na de spontane blauwe foto’s op het Instagramaccount van Ronnie Flex en verschillende artiesten is er eindelijk duidelijkheid. Met een hartverwarmende Instagram post kondigt Ronnie Flex zijn nieuwe album aan. ‘Altijd Samen V1’ komt vanavond om 00.00 uur online. 

Ronnie Flex bracht op 14 november 2014 zijn debuutalbumDe nacht is nog jong, net als wij voor altijd’ uit. De Top Notch artiest heeft daarna tot 2017 hit singles uitgebracht met verschillende artiesten. Zijn albums Remi en Nori stonden beiden wekenlang op nummer 1 in de Dutch Charts.

Ik ben 4 jaar lang opzoek geweest en eigenlijk weet ik niet eens naar wat, want het was altijd daar maar ik kon het niet vinden.. ik heb slapeloze nachten gehad… dagen achter elkaar in de studio voor me uit gestaard zonder 1 zin op te nemen… ik heb echt keihard geknokt om dit te bewerkstelligen.. en nu is het eindelijk daar.. ik kan eindelijk mijn rust nemen en achteruit leunen.. 

DIT ALBUM IS DEDICATED 2: FEIS & MIJN EERSTE NORI

Ronnie Flex

Leave a Reply