Skip to main content

Ronnie Flex schakelt Tim Hofman in voor fraudeur

16/10/2021
ronnie flex
Beeld: Jonathan Hoost

Ronnie Flex heeft via social media contact gezocht met Tim Hofman. Ronnie wil namelijk een aflevering van de populaire Youtube show BOOS opzetten. De muzikant geeft aan te maken te hebben met een fraudeur, waar hij zoveel last van heeft dat er zelfs incassobureaus bij komen kijken. In zijn eigen woorden is hij klaar om degene te ‘catchen’. Uiteraard was Tim Hofman meer dan bereid om Ronnie hierin bij te staan.

”Yoo @debroervanroos (de social media username van Tim Hofman), ik weet niet of je nog aan #boos doet…”, stelde Ronnie Flex. ”Maar er loopt iemand echt al tien pakketten op m’n adres te bestellen… met als gevolg dat ik brieven krijg van de incasso en ik ben klaar om diegene te catchen.” Hofman was meer dan ready om een aflevering van #BOOS op te zetten met Ronnie. ”Laten we het regelen”, antwoordde hij. ”Iemand van ons jou maandag even bellen?”

Ronnie Flex gaf aan dat zijn vriendin de contactgegevens naar Tim zou sturen via dm en de rest is geschiedenis. Zou de fraudeur dan binnenkort echt te zien zijn in een nieuwe aflevering van BOOS? Wellicht zijn deze tweets genoeg om de persoon af te schrikken. Bekijk de tweets hieronder.

Leave a Reply