Skip to main content

Ronnie Flex strikt Do voor nieuwe album

31/07/2021
ronnie flex album
Beeld: Twitter/RonnieFlex2907

Als we social media mogen geloven, duurt het niet lang meer voordat Ronnie Flex ons zegent met zijn nieuwe album. Er is al een luistersessie geweest, de artiest deelt steeds meer over het album op Twitter en de eerste single ‘Goed Genoeg’, is nu al een hit. Nu weten we dat ook zangeres Do op het nieuwe album van Ronnie zal staan.

Zoals Veronica van Hoogdalem zei op Twitter: ‘Ronnie en Yade Lauren was de samenwerking die we nodig hadden deze zomer’. Als we daarin een kleine aanpassing mogen maken: Ronnie’s nieuwe album is wat we nodig hebben deze zomer. De hints die hij regelmatig op Twitter plaatst, maken ons des te nieuwsgieriger naar zijn eerste release als independent artist. Na het succes van zijn album ‘Remi‘, ligt de lat hoog voor Flex. Daar lijkt hij zich zelf echter niet aan te storen.

Op Twitter schreef hij: ‘Misschien is mijn volgende album niet even goed als Remi maar het komt wel duizend keer meer uit mijn hart… Remi was hypothetisch.. en dit is 1000 procent mij. Daarnaast beschreef Ronnie Flex dat dit album voor zijn dochter Nori is: ‘Dit album heb ik gemaakt voor mijn eerst geboren dochter Nori Dua Plasschaert.. ik heb een liedje voor haar op het album. Dat betekent zoveel voor mij.. het maakt niet uit wat iemand ervan vind.. Dit album is voor nori en ik wil alleen dat zij het hard vind..’

Vandaag vervolgde Flex zijn reeks door aan te kondigen dat hij in de studio was met een legende. Later plaatste hij een foto met niemand minder dan Do. Bekijk de foto hieronder.

Leave a Reply