Skip to main content

‘Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings’ komt met een album met soundtracks

03/09/2021
Shang-Chi
Beeld: Publicist

Vanaf vandaag is de Marvel film ‘Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings’ te zien in de bioscoop. Zoals altijd pakt Marvel de marketing groots aan. Samen met de film komt het gelijknamige album uit op alle streaming platformen.  

Het album is een creatie van Marvel Music, Hollywood Records en Interscope Records. 88rising, het massa mediabedrijf achter de productie van het album, heeft de inspiratie voor het album uit de film gehaald. Samen met de regisseur hebben zij Aziatische artiesten vanuit heel de wereld op het album gezet. Daarnaast hoor je featurings met diverse artiesten zoals Anderson .Paak, Rich Brian, Swae Lee, Jhené Aiko, Mark Tuan, Saweetie, Audrey Nuna, NIKI, Guapdad 4000, Warren Hue, keshi, 21 Savage, Rick Ross,  DJ Snake en veel meer. 

“De muziek op dit album is het kloppende hart van de film. Tijdens het editten van Shang-Chi werden wij constant geïnspireerd door eerder opgenomen nummers van de geweldige muzikanten. Toen ik Sean voor het eerst sprak over het idee voor dit album, wisten wij dat het een losstaand project moest worden. Maar het moest ook verwikkeld zijn in het thema van de film. Thema’s zoals familie, nalatenschap, pijn en helen hoor je terug op het album. Wij wilden een geweldig album maken dat ons nog een reden gaf om iets te vieren. Ik kan niet wachten om deze muziek en de artiesten met de wereld te delen.” 

Destin Daniel Cretton

Leave a Reply