Skip to main content

Shiba Inu pakt binnen een week meer dan 260% winst

27/10/2021november 30th, 2021

De munt Shiba Inu heeft binnen 7 dagen een winst gepakt van 260%. Als je Shiba Inu gegoogeld dan kom er snel achter waarom het zo populair is. In de afgelopen 24 uur ging de prijs van 1 Shiba Inu al van 0,000028 dollar naar 0,000044 dollar.

Je bent ermee bezig of je snapt er helemaal niks van: ik heb het over natuurlijk over crypto. De begrippen vliegen je om de oren: NFT’s, altcoin, meme-coin, ATH, ‘Bag’, maar het lijkt ingewikkelder dan het is. Met een kleine deepdive en google aan je zijde kom je een heel eind. In totaal is de munt al meer dan 600.000 keer over de kop is gegaan. Je ruikt het al: de succesverhalen zijn alweer terug te lezen op Twitter. Als je op het juiste moment was ingestapt, kon je met een paar honderd euro een ton maken.

Memecoins waren een ironische reactie op de opkomst van het DeFi-token. DeFI staat voor gedecentraliseerde financiering. Dit geeft gebruikers in plaats van een bank de volledige controle over hun activa. Een memecoin heeft geen andere functie dan bestaan. Het heeft geen functie of doeleinde en het heeft geen intrinsieke waarde. Puur voor plezier. Het is dan ook bizar om te zien dat dit zo loopt. Shiba Inu is niet de eerste munt die op deze manier groeit. Dogecoin groeide in één week tijd 400%. Dogecoin kreeg een co-sign vanuit Elon Musk en de rest was geschiedenis.

Leave a Reply